PsyKat

Saamaani palautetta

11157427_10153806167619552_8583335070662252750_o.jpg

Uskon vilpittömästi aidon asiakaspalautteen toimivan työni parhaimpana käyntikorttina. Tässä muutamia vuosien saatossa saamiani palautteita: 


Palautetta yksilötyöstäni, valmennuksistani ja ryhmistäni 

"Olet empaattinen, lämminhenkinen ihminen. Kiitos kun kohtasit minut niin avoimesti ja tuomitsematta."

"Sinä olet yksi niistä ihmisistä jotka muuttivat elämäni suunnan. Sinun ansiostasi rupesin miettimään elämääni ihan uudella tavalla. Rupesin ajattelemaan että olen tärkeä itselleni ja vain minä itse voin vaikuttaa siihen miten tämän elämän elän." 

"Aina kun minulla on vaikeaa, kuulen mielessäni empaattisen äänesi. Se auttaa jaksamaan ja tsemppaamaan."

"Kiitos kun olet sellainen kuin olet. Olet ihanan valoisa tyyppi ja osaat tuoda toisissa parhaan esiin."

"Vaikka olen näitä asioita paljon miettinyt ja tutkinut tuli silti paljon uutta tietoa ja oivalluksia. Hyviä kaavioita ja innostavaa sisältöä. Tapasi esittää asioita auttoi ymmärtämään. Ryhmä ylitti odotukset, kiitos paljon!"

"Mukava, rauhallinen ohjaaja, esitti asioita ihanan inhimillisesti."

"Kiitos paljon, ryhmä oli hyvä kokonaisuus, ylitti omat odotukset. Siitä on paljon hyötyä käytännön elämään. Kotitehtävät ja mukaan saadut materiaalit auttavat työstämään asiaa vielä kotona."

"Ihana ohjaaja, rauhallinen, salliva, läsnäoleva, luonteva, asiantunteva, myötätuntoinen. 10 +++!! Kiitos!"

"Loistava sisältö, erityisesti fysiologian ja psykologian välisen yhteyden korostaminen oli tärkeää kuultavaa. Isoja oivalluksia, kiitos!"

"Kiitos oivalluttamisesta ja oivallusten antamisesta. Sain aivan uusia tapoja ajatella asioista, kiitos."

 


Palautetta koulutuksistani

"Päivän paras esitys! Erinomaisesti onnistuttu kokoamaan tärkeimmät pointit ja toisaalta tuomaan jotain uutta tähän tärkeään teemaan. Kiitos ajatuksia nostattavasta puheenvuorosta!"

"Kouluttajan myönteinen ja valoisa asioiden ilmaisutapa. Huomasi, että hän oli hyvin valmistautunut ja nähnyt paljon vaivaa päivän eteen. Konkreettiset ryhmämenetelmät olivat hyviä."

"Monipuolisesti käsiteltiin asioita. Tietoa tuli ja vaihtoehtoja tekemiseen. Hyvä materiaali ja materiaalivinkit. Koulutus selkeytti ja jäsensi omia ajatuksia aiheesta. Kiitos hyvälle kouluttajalle."

"Olit valmistautunut hyvin ja nähnyt paljon vaivaa. Olet innostunut asiastasi, ja innostuksesi tarttuu. Asenteesi oli erinomainen, oli helppoa ottaa vastaan asiaa kun se tuli samalta tasolta. Kiitos!"

"Innostavaa ja myötätuntoista asioiden käsittelyä. Asenteesi on ihailtava. Kiitos." 

"Bra föreläsning/skolningsdag! Allt var intressant, informativt och nyttigt! Fick många små tips och idéer som jag kan använda i mitt jobb. Du var mycket kunnig och trevlig. Man kände sig bekväm och fast vi gick igenom mycket så var det lätt att koncentrera sig och orka med."

"Jag kan närma mig ätproblem från en helt annan synvinkel. Fick prova på genast nästa dag, det var mycket intressant! Atmosfären var positiv och klienten vågade verkligen prata och öppna sig. Mycket användbart."

"Din inspiration och ditt kunnande! Material och idéer för hur man kan arbeta kring och diskutera känsloätande - både i grupp och individuellt. Materialet och övningarna är helt användbara i mitt arbete. Alltfrån områden att utforska till praktiska resurser."

”Sinun tapasi luennoida oli luontevaa ja mukaansa tempaavaa. Otit hienosti huomioon jokaisen mielipiteen ja annoit kuulijalle tunteen, että arvostit meistä jokaista.”

”Selkeäsanainen käytännönläheinen luennoitsija, jolla ei ollut kiire.”

”Koulutus oli helppo ymmärtää vaikka oli vaikea asioita. Hyvät diat. Puhuit hyvällä vauhdilla että ehdin miettiä mitä sanoit. Osasit selittää asiat hyvin.”

”Föreläsningen byggde på redskap i praktiken kring svåra situationer. En fin föreläsning! Önskar mera!”

”Kiva kouluttajatyyli, oli helppoa saada yhteyttä sinuun, eikä tuntunut raskaalta olla koulutuksessa.”

”För det första fick jag ny inspiration, då du, Katarina var så engagerad och "brinnande" för det du gör!”

”Väldigt nyttig information, föreläsning var bra strukturerad och håll sig alltid till ämnet.” 

”Inspiroiva ja iloinen kouluttaja”

"Motivoitunut ja asiantunteva luennoitsija, jolla hyvä ulosanti ja kannustava ote.”

"Sinua oli todella mukava kuunnella ja enemmänkin olisi ollut mukava kuulla käytännön kokemuksia. Asiantuntemuksesi välittyi, ihana että jaat sitä muille!"