#rakaskeho

RAKAS KEHO,

Synnyin rakastamaan sinua. Kun olin pieni, ihailin sinua. Minulle sinä olit parasta maailmassa.

Mutta sitten menetin yhteyden sinuun. Sinä kasvoit nopeasti, muutit muotoasi, enkä enää tuntenut oloani kotoisaksi kanssasi. Tunnuit vieraalta ja pitkät jäsenesi kömpelöiltä. Aloin ajatella että olet vääränlainen.

Tunnuit hallitsemattomalta, joten halusin laittaa sinut kuriin ja ruotuun. Kuritin ja kaltoinkohtelin sinua. Inhosin ja vihasin. Yritin ostaa hyväksyntää itselleni muuttamalla sinua vaikka en edes pohjimmiltaan itse uskonut olevani hyväksymisen väärti.

Kamppailuni kanssasi johti lopulta syömishäiriöön. Kuin musta aukko, se imi elämästäni hetkeksi ilon, vapauden ja rohkeuden. Melkein menetin sinut, rakas kehoni. Onneksi en.

Pyydän sinulta anteeksi kaikkea sitä, mitä kärsit minun takiani. Anteeksi pahat tekoni ja rumat sanani.

Vaikka minä olinkin sinulle julma, sinä kestit sen kaiken, etkä koskaan hylännyt minua. Kärsivällisesti odotit, kun opettelin luomaan uudenlaisen suhteen sinuun.

Nyt suhtaudun sinuun kuin uskolliseen kumppaniin. Kun katson sinua, näen upean naiseuden, rohkeuden, voimakkuuden, herkkyyden, kauneuden ja kaiken sinussa olevan hyvän. Näen sinussa myös säröjä ja rosoista pintaa, elettyä elämää ja kuljettuja kilometrejä. Ne kertovat ainutlaatuista tarinaansa yhdessä eletystä elämästämme.

Rakas keho, sinä olet ihmeellinen olento. Ihailen sitä, miten väkevästi elät tässä hetkessä. Luot maailmani vahvojen aistien ja tunteiden kautta. Kuljetat minua kokemuksista toiseen. Suot minulle nautintoa. Olet kantanut sisälläsi elämää ja luonut uuden ihmisen solu solulta, synnyttänyt ja ylläpitänyt elämää. Tiedän, että tosipaikan tullen sinussa on valtavasti alkukantaista leijonanvoimaa. Olet uskomattoman vahva ja voimakas, samalla herkkä ja

En aina muista sitä riittävästi sinulle kertoa: kiitos kun olet. Olen sinusta niin kiitollinen. Olet upea ja ainutlaatuinen.

Ja minulle niin rakas. ❤️

#rakaskeho #rakaskehohaaste


Haastan SINUT mukaan kertomaan oman kehotarinasi! Postaa oma kehotarinasi missä tahansa muodossa ja tule mukaan muuttamaan yhteistä kehopuhettamme.

Mitä hyvää sinun kehossasi on? Mitä kehosi on opettanut sinulle? Minkä tarinan haluaisit jakaa kehostasi? Mistä sinä olet kiitollinen kehossasi? Mitä haluaisit sanoa kehollesi?

Tarinasi voi olla lyhyt tai pitkä, kuvallinen tai kuvaton, video tai teksti, muodolla ei ole väliä. Se voi olla kasvutarina tai oodi omalle keholle, kirje rakkaalle kehonkohdallesi tai ajatuksiasi kehostasi. Ainoa ehto on, että kerrot sen kehoasi kunnioittaen. Koska #rakaskeho.⁣⁣

Kerro tarinasi ja haasta muut mukaan! Muutetaan yhdessä sitä tapaa, millä puhumme kehoistamme.

Kuva: Heidi Strengell

Kuva: Heidi Strengell