PsyKat

 Vastaanotto

Lapinlahti+tuolit.jpg

Otan vastaan Lapinlahden Lähteellä, Lapinlahden vanhalla mielisairaalalla, joka on nyt vuokralla Helsingin kaupungilta ja yhteisöllisessä käytössä.

Sijainti ja kulkuyhteydet: Lapinlahdenpolku 8, Helsinki

Lapinlahden sairaala sijaitsee meren rannalla aivan Länsiväylän kupeessa, Hietaniemen hautausmaan takana. Lapinlahteen pääset kätevästi julkisilla ja omalla autolla. Myös pyörä- ja kävelyreitit Lapinlahteen ovat oivalliset.

Julkisilla pääset kätevimmin joko metrolla (Ruoholahden asema) tai Jätkäsaareen menevällä raitiovaunulla 8 (Marian pysäkki). Metrolta tullessa ylitä Porkkalankatu ja kulje Itämerensolaa pitkin tunnelin läpi ja jatka kunnes saavut Lapinlahden sairaalapuistoon. Raitiovaunulta tullessasi kulje Lapinlahdentietä pitkin kunnes saavut Lapinlahden sairaalapuistoon. Kulje puistokujaa pitkin (Fahlanderin puistokuja) kohti keltaista rapattua kivitaloa.

Omalla autolla tullessasi 2 h parkkipaikkoja löytyy kadun varresta Hietaniemen hautausmaan vierestä.


Sisääntulo Lapinlahteen.

Kun tulet ensimmäistä kertaa vastaanotolleni, kulje sisäpihan läpi ja astu sisään keskimmäisestä ovesta. Tulet käytävälle, jossa on pieniä pöytiä ja tuoleja. Tulen sinua hakemaan sieltä, ellemme sovi muuta.

Työhuoneeni sijaitsee kolmannessa kerroksessa, ns. ullakolla.

Jos sovimme, että tulet suoraan huoneelleni kolmanteen kerrokseen, voit istahtaa odottamaan odotusaulaan, heti rappusten jälkeen oleville tuoleille.

HUOM! Valitettavasti vastaanottoni ei ole esteetön, vanhassa sairaalarakennuksessa kun ei ole hissiä. Olethan yhteydessä jos kaipaat esteettömän vastaanoton.

Lapinlahdessa on upea puistomainen miljöö.

Halutessasi pidämme vastaanoton kävellen tai ulkosalla. Voimme myös siirtyä välillä tekemään yhteisiä harjoituksia Lapinlahden vanhan sairaalan upeaan puistoon.

Lapinlahdessa toimii hävikkiruokaravintola Loop ja kahvila Lähde, joista molemmista saa päivittäin maittavan lounaan.

Voit tapaamisemme päätteeksi tai sitä ennen nauttia hiukopalaa ravintolan tai kahvilan antimista.

Vinkki! Halutessasi voimme tavata myös ruokailun yhteydessä ja harjoitella yhdessä syömistä.

Lapinlahden sairaalan tiloissa havisee historian siivet. Tutustu tarkemmin vanhan mielisairaalan historiaan täällä.

Täällä järjestetään myös paljon erilaisia tapahtumia ja toimintaa, joihin kannattaa tutustua.